luni, 2 iunie 2014

The Sydney Opera House lights up

 "Muzica este Arhitectura Lichid; Arhitectura Este muzica înghe ata", în functie de scriitor german Johann Wolfgang von Goethe. El nu sa referit la Sydney Opera House, desigur, dar in cazul în care îngrijire el o fost nascut in 1949 version loc de 1749, el ar fi putut fi.

Sculptural tur de forta care a devenit nu doar un simbol al orasului de smarald in sine devenit, ci din Australia cca întreg al ONU, se transformare de 40 de azi. La datele de 20 octombrie 1973, Regina Elisabeta a II-a declarat deschisa operă, Inainte de o Lua ONU scaun a scris o performanta de simfonie a 9-a de Beethoven, interpretat de Orchestra Simfonica din Sydney.

Duminica viitoare, în Acelasi zi Simfonia va suna in întreaga curte intr-un concert Aniversar amurg oferind solisti de la Opera Australia si Sydney Philharmonia Corurilor. Concertul va fi urmat de Catre Printul Frederik si Crown Printesa Mary a Danemarcei.

A fost un arhitect danez, Jorn Utzon, îngrijire, în 1957, un castigat concursul a scris o proiecta o operă în Sydney Bennelong Point. Povestea spune cca unul DINTRE judecatori, Eero Saarinen, reperat intrare No218 intr-o gramada de MODELE deja respinse declarat, printre altele declarat castigatorul. Restul, cum se spune, Este Istorie.
                    http://www.dailymail.co.uk/news/article-2331429/A-symphony-light-Sydney-Opera-House-given-3D-makeover-biggest-festival-southern-hemisphere-transforms-famous-skyline.html                      













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu